Известие

Collapse
No announcement yet.

Изгубих си ключа...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изгубих си ключа...

Не знам как може да помогнете, може просто като морална подкрепа Загубих си единствения ключ за Алфата, вече седмица, изгубих надежди да го намеря.
    Подскажете най-евтин вариант да превърна прашасалия паметник в двора отново в автомобил, ако не намеря лесен начин, ще остане така до пролетта на 2014

колата е 175 коня фейслифт 2,4 автомат, ключът е с копче за багажника
    AR 166 2,4 jtdm
    NT II 2,7 tdi
    Peugeot 206 1,1
    AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Почти всеки автоключар ще ти свърши работа.
    Аз също преди година си бях изгубил единствения ключ на 166-та.

Comment

малко се поуспокоих... Щом почти всеки автоключар, значи не е нещо кой знае какво ... А каква е процедурата - разглобява ли нещо..? Хубаво поне, че колата ми е отключена...
      AR 166 2,4 jtdm
      NT II 2,7 tdi
      Peugeot 206 1,1
      AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
        малко се поуспокоих... Щом почти всеки автоключар, значи не е нещо кой знае какво ... А каква е процедурата - разглобява ли нещо..? Хубаво поне, че колата ми е отключена...
        Сваля имобилайзера, прочита кода, заличава старите ключове от паметта и програмира новите.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Май може и в Ауто Италия да се поръча по VIN на колата, но не съм убеден колко "малко" пари искат.
          Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
            Моята беше заключена, но за не повече от 15 секунди, без да разбива нищо, ключаря вече бъркаше под волана за черната кутийка (имобилайзера). Също така се сваля и патрона който е за пасажерския еърбег, най-безболезнено е, копира се релефа на ключа, а кодовете не се трият, а копират. Копието което ми направи ключаря не бе от най-хубавите, даже нямаше в момента заготовка от Алфа а от Ланча, но поне си ползвах колата.

Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщение
            Май може и в Ауто Италия да се поръча по VIN на колата, но не съм убеден колко "малко" пари искат.
            Това е най-добрия вариант, защото ключа ще е оригинален с функциониращи бутони, но и аз съм чувал за умопомрачителни цени.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
              Моята беше заключена, но за не повече от 15 секунди, без да разбива нищо, ключаря вече бъркаше под волана за черната кутийка (имобилайзера). Също така се сваля и патрона който е за пасажерския еърбег, най-безболезнено е, копира се релефа на ключа, а кодовете не се трият, а копират. Копието което ми направи ключаря не бе от най-хубавите, даже нямаше в момента заготовка от Алфа а от Ланча, но поне си ползвах колата.

Това е най-добрия вариант, защото ключа ще е оригинален с функциониращи бутони, но и аз съм чувал за умопомрачителни цени.
              Правилното е изгубените ключове да се изтрият от паметта на имото, щото може да се получи "грешка"
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                Правилното е изгубените ключове да се изтрият от паметта на имото, щото може да се получи "грешка"
                Всъщност и това може да е така, все пак няма да ставам ключар, аз само звъннах по телефона, след час имах ключа доставен на място.

Comment

Ще вдигна малко темата за да попитам, затворих си ключа в багажника а имам само другия, който става само за палене. Колата е заключена. Какви опции имам в момента, освен да разбия някое от стъклата?

Comment

Отключи си вратата с ключа който имаш и си отвори багажника от бутона. Не разбирам какъв е проблема?
                    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                    Opel Astra J
                    ex:
                    Alfa Romeo 164 2.5TD
                    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                      Отключи си вратата с ключа който имаш и си отвори багажника от бутона. Не разбирам какъв е проблема?
                      Този който имам пасва само в ключалката за запалването, не може да отвори вратите или багажника.

Comment

Ааа значи имаш сериозен проблем.

Май нямаш друг вариант освен да чупиш стъкло.
                        Opel Astra J
                        ex:
                        Alfa Romeo 164 2.5TD
                        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                          Ще вдигна малко темата за да попитам, затворих си ключа в багажника а имам само другия, който става само за палене. Колата е заключена. Какви опции имам в момента, освен да разбия някое от стъклата?
                          Не чупи стъклото!
                          Извикай автоключар, ще ти я отвори за секунди, без повреди и за дребни стотинки.

Comment

Какви дребни стотинки... на мен ми взеха 40лв защото дръпнах входната врата на апартамента с ключ в патрона отвътре. Цялата работа беше за 2 минути 40лв и 2 часа висене пред блока. За тези пари предпочитам да счупя стъклото.
                            Opel Astra J
                            ex:
                            Alfa Romeo 164 2.5TD
                            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Ще извикам утре ключар, ще пиша какво е станало.

Comment

Working...
                              X